Zo aan het begin van het nieuwe jaar wil ik u allen namens het team bij UwSupermarkt (UWS) een gezond en dynamisch 2019 toewensen. Ongetwijfeld zal het weer een uitdagend jaar worden. Ik wil gelijk van de gelegenheid gebruik maken om een aantal veranderingen bij UWS met u te delen. 

Afgelopen mei is overeenstemming bereikt met de vorige eigenaar omtrent de overname van UWS. Sindsdien heb ik ook de dagelijkse leiding op mij genomen. Mijn ervaring ligt in strategische bedrijfsadvisering, bedrijfsanalyse en als ondernemer in diverse branches. 

De focus in 2018 heeft gelegen bij het structureren van onze producten en structureren van bedrijfs- en administratieve processen, het opstarten van nieuwe ontwikkelingen en het starten van overleg met onze klanten. Ons mediateam is sterk uitgebreid en support is aanzienlijk geprofessionaliseerd.

Even voorstellen
Het mediateam is versterkt met Don van Weverwijk, Jeroen van den Berg en Silvia Waltmann. Don zal zich voornamelijk gaan richten op het gebruiksvriendelijker maken van onze software. Jeroen is onze specialist in videobewerking en animaties. Silvia zal de eigen bedrijfscommunicatie en social media weer nieuw leven gaan inblazen. Met een mediateam van zes vaste krachten en drie stagiaires zijn wij ingericht om u te helpen bij uw persoonlijke narrowcasting uitzending en u daarin ook te voorzien van maatwerk, zodat uw uitzending goed afgestemd is op uw wensen en uw klanten.

Andere noemenswaardige ontwikkelingen

 • Uitbreiding van acties en functionaliteit van de actiekast;
 • Een nieuw ontwerp van de Kidsclub, waarbij de kinderkarren in elkaar geschoven gestationeerd worden. Hierdoor is uitbreiding naar 12 karren mogelijk, zonder dat er meer vloeroppervlakte nodig is.
  In de opstelling met 3 karren is de benodigde ruimte meer dan gehalveerd.
 • Narrowcasting kan nu “realtime” nieuwe content in de uitzending laten zien.

Support

 • Ook op het gebied van Support zijn er grote stappen gezet. Wij zijn nu in staat om op afstand pro-actief de werking te monitoren.
  Op dit moment is meer dan 99% online en volledig werkend.
 • Sinds een paar maanden is de garantietermijn op door ons geleverde hardware 5 jaar.
 • Support via Whatsapp is nu ook mogelijk (via nummer 023-2010200) of via @UwSupermarkt in Telegram. Telegram heeft ook de mogelijkheid om u in de toekomst te abonneren op onze kanalen zoals Updates, Webinars en Tutorials. Daarmee wordt onze ondersteuning nog bereikbaarder en laagdrempeliger.

Contact

Er wordt op dit moment gewerkt aan een grote hoeveelheid handleidingen, instructievideo’s en live workshops via webinars. Op deze wijze willen wij u bekender maken met de mogelijkheden en werking van de narrowcasting, actiekast, kidsclub en productzuilen.

 • De website wordt volledig vernieuwd en zal 1 februari live gaan.

Zo veel als mogelijk zullen wij u daarnaast telefonisch ondersteunen of een bezoek bij u in de supermarkt brengen om nog meer op uw specifieke behoeftes in te spelen. Indien u op dit moment al dergelijke maatwerkwensen heeft schroomt u dan vooral niet om al contact met ons op te nemen. 

In de komende periode zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Krijn Moens

www.uwsupermarkt.nl
info@uwsupermarkt.nl
023 20 10 200
 

Wilt u geen e-mails meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Privacy